Menu Close

Hónap: 2020 december

A OnePlus Oxygen OS 11 meglepő módon megosztó lett

Az Oxygen OS újratervezése mindig ellentmondásos volt . A OnePlus túl sok évet töltött azzal, hogy „tehermentes” megközelítésének erősségeit kiaknázza a vállalat rajongói számára, hogy ne érezzék úgy, hogy bármilyen változás, bármilyen finom is, árulást jelentene annak ellenében, ami szoftverét eleve sikeressé tette. Tehát amikor az Oxygen OS 11 első képernyőképei online útnak indultak, a OnePlus rajongói érthetően féltek.

Az oxigén OS 11 drámai változást jelent a vállalat számára. Megszűnt az oxigén OS, amelyet tudtál. A OnePlus lecserélte valamire, ami több hasonlóságot mutat a Samsung One felhasználói felületével, mint a vanília Android. Ezzel párhuzamosan a vállalat olyan funkciókat mutatott be, amelyeket a OnePlus rajongói évek óta kérnek a cégtől.

Ezért kérdeztük néhány héttel ezelőtt, mit gondol az új Oxygen OS-ről. A OnePlus jó irányba veszi az oxigén OS-t?

Önök közül több mint 16 600-an szavaztak arról, hogyan érzik magukat a OnePlus által alkalmazott oxigén OS irányában. Mivel ezek a dolgok általában zajlanak, a leginkább ellenzők a változás ellen éreztették jelenlétüket a megjegyzésekben. Néhány embernek pozitív mondanivalója volt az Oxygen OS 11-ről, de a legtöbb megjegyzés negatív volt. Akkor érdekes, hogy …