Menu Close

Hónap: 2021 február

Friss iPhone 12 széria render képek

Az Apple néhány órán belül bemutatja legújabb iPhone-ját, de ha alig várom a hivatalos bejelentést, mind a négy új telefonja teljes mértékben kiszivárgott, köszönhetően az észrevehető telefonszivárogtatónak, Evan Blass-nak.

Blass közzétette az Apple hivatalos megjelenítésének látszólag mind a négy új iPhone 12 modellt, amelyek állítása szerint (a különféle pletykáknak megfelelően) iPhone 12 mini , iPhone 12 , iPhone 12 Pro és iPhone 12 Pro Max névre hallgatnak

Sajnos a Blass renderelései csak az eszközök elülső és hátoldalán mutatkoznak meg, ami megnehezíti az áttekinthető képet az új négyzet alakú oldalakról, amelyek állítólag hasonlítanak az iPhone 4 dizájnjához. De a képek valóban jól sejtetik, hogy mit várhatunk a közelgő bejelentéstől.

Az új szivárgások több részletet is megerősítenek a készülő telefonokról, köztük az új kék szín, amely az iPhone 12 Pro-hoz és a 12 Pro Max-hoz érkezik (felváltva a tavalyi „éjféli zöld” színárnyalatot). A sötétszürke, fehér és arany színbeállítások szintén visszatérnek. A képek a legjobb képet nyújtják az új LIDAR érzékelőről, amely mindkét eszközön megjelenik. (Ez a sötét kör a jobb kamera alatt.)

A szivárgások azt is megerősítik, hogy hasonló sötétkék árnyalat lesz …