Menu Close

Hónap: 2021 augusztus

Jön az új Honor 50

A Honor megerősítette a Honor 50 telefonok bevezetésének időpontját az Egyesült Királyságban és Európában. A vállalat 2021. október 26-án tart egy rendezvényt.

A korábban az interneten kiszivárgott, a Pocket-lint hivatalos tájékoztatást kapott a Honor-tól az eseményről, bár még nem rendelkezünk livestream részletekkel vagy időpontot. A telefonok más régiókban, köztük Oroszországban, az Egyesült Arab Emírségekben és Latin-Amerikában is piacra kerülnek, de ezek saját eseményt tartanak majd.

A Honor 50 sorozatot először júniusban jelentették be hivatalosan Kínában. Létezik Honor 50 és 50 Pro, a standard modell 6,57 hüvelykes OLED kijelzővel rendelkezik. A Pro 6,72 hüvelykes OLED képernyővel rendelkezik. Mindkettő 2576 x 1236 pixeles felbontással rendelkezik.

Sok más specifikációjuk is közös, többek között a 120 Hz-es frissítési frekvencia és a 300 Hz-es érintésmintavételezés.

A hátlapon négy kamera található – 100 megapixeles fő, 8 megapixeles ultraszéles, 2 megapixeles makró és 2 megapixeles mélységélesség. Az előlapon szintén kettős kamera található, hogy a TikTok és a közösségi videózás őrületéből a legtöbbet hozza ki. Az egyik 32 megapixeles, míg a másik 12 megapixeles érzékelőt használ, és szélesebb látószögű fotózásra képes.

A Qualcomm Snapdragon 778G processzor mindegyik 5G-s …