Menu Close

Hónap: 2022 május

Bemutatták a Samsung Galaxy A33-at, nézzük hozzá a tokokat

A Samsung Galaxy A33 5G a Samsung Galaxy A széria egyik legjobb utódja, amely egy nagyon népszerű, ésszerű tulajdonságokkal rendelkező mobiltelefon volt. Ma megnézzük a legjobb Samsung A33 tokokat, amelyek most elérhetőek a készülékhez, hogy megvédjék a készüléket a dobozból. Szokás szerint a Mobile Shark hatalmas választékot szerzett a készülékhez most elérhető tokokból, amelyek között bőr, tárcák és szénszálas tokok is vannak.

A Samsung Galaxy A33 5G jellemzői közé tartozik az üveg előlap (Gorilla Glass 5), a műanyag keret és a műanyag hátlap. Emellett 6,4 hüvelykes Super AMOLED kijelzővel rendelkezik Gorilla Glass üveggel és Android 12 OS-t futtat. Ebben a Samsung A33 5G tokok listájában olyan tokokat választottunk, amelyek tartósak, javítják a készülék megjelenését, és maximális védelmet nyújtanak a sérülésekkel szemben, ami fontos, mivel el kell kerülni a költséges javítási számlákat.

A legjobb Samsung Galaxy A33 5G tokok

Érdemes ütésálló védelmet hasznűéni, hogy megőrizzük a késüzlékünk tökéletes külső formáját, méghozzá törés és karcmentesen. A legjobb Samsung A33 tokok listájának első helyén a Phonebox Nillkin telefontokjai találhatók. Ezeket megvásárolhatod fekete színben, és 360 fokos védelmet nyújt a készüléknek. és a legjobb tok, amely megvédi a Samsung Galaxy A33 5G készüléket a mindennapi kopástól! Luxus valódi bőr külsővel rendelkezik, puha, csúszásmentes kivitelben, amely megvédi készülékét a karcolásoktól és a portól. A belső nyílásban kártyákat vagy készpénzt is tárolhatsz, hogy könnyen hozzáférj. A …