Menu Close

A legújabb telefontok teszt

Egy jó telefontok egy bölcs befektetés bármelyik okostelefon számára. Még a legolcsóbb kijelző is drágának mondható a készülék árához képest, azonban a megfelelő telefontok tökéletes védelmet nyújt a karcolásoktól, ütődésetől és repedésektől – és lehetővé teszi, hogy személyre szabja a telefont anélkül, hogy sok extra tételt, vagy a telefon használatának megváltoztatását teszi lehetővé. Minden iPhone-hoz több száz tokot teszteltünk és itt az idő, hogy bemutassuk a legjobbakat a többi nagyobb márkához is.

Telefontokok Apple készülékre

Kinek ajánljuk: Olyan emberek, akik vékony, védő és megfizethető esetet kívánnak minden iPhone X modellhez.

Miért tetszik: Miután teszteltünk több mint 120 tokot az iPhone X, XS, XS Max és XR esetében , úgy gondoljuk, hogy a legjobb védőtok, ha megvédjük ezt a hatalmas beruházást a Silk Kung Fu Grip . Ez a karcsú tok segít megvédeni a telefonokat a mindennapi élet sérüléseitől – hogy nagyobb védelmet nyújtson, sokkal sötétebb tokokat kell használnia. A flexibilis műanyag nagyobb tapadást biztosít, mint egy csupasz telefon, és az emelt ajak a képernyő körül elég magas ahhoz, hogy megvédje az üveget a cseppektől. És ez nagyon megfizethető.

Hátrányok: A Silk Kung Fu Grip egy meglehetősen egyszerű hátlap, így nem a legjobb választás, ha valaki egyedi megjelenést keres. A Selyem toknak van egy emelt alsó széle, amely segít megvédeni a képernyő teljes kerületeit, de előfordulhat, hogy az egészen a „swipe-up” gesztus útjába kerül, amely az iPhone X otthoni gombját váltotta fel. ennek az alsó ajkának extra védelme érdemes, és a gesztus ugyanúgy működik, ha az ajkak belsejében, hanem a képernyő szélénél kezdjük. (Mi is előnyben részesítettük az ügy korábbi nevét – Silk Base Grip.)

A legjobb iPhone XS, XS Max, XR és X tokok teljes körű áttekintése során más típusú telefontokot is megvásárolunk, beleértve a bőrbetéteket, a vízálló opciókat, és még többet .

Kinek ajánlott: azok, akik nagyszerű védelmet akarnak a bank megszakítása nélkül.

Samsung védőtokok és hátlapok

Miért tetszik nekünk: A Galaxy S10 és Galaxy S10 Plus méretű kollégáik kissé eltérő dimenziókkal és kikötői elrendezésekkel rendelkeznek, mint a korábi S8 vag S9, így más tokra van szükség. A Silk nem készít megfelelően méretezett hátlapot ezekhez a régebbi telefonokhoz, így az Incipio NGP lehet az új Samsung készülékek számára a legjobb választás. Az Incipio maximális készülék védelmet kínál a cseppektől és a csattanásoktól, miközben minimális méretnövekedést biztosít. A telefontok karcsúbb, de még mindig megrázkódtató kialakítása a legjobb kompromisszumot nyújtja a védelem és az esztétika között.

Hátrányok: Előnyben részesítenénk, ha az ügy védő ajkája egy kicsit magasabb lenne, mivel több képernyővédelmet biztosítana. Vizsgálataink során az NGP Clear, áttetsző változata az idő múlásával besárgult, ezért javasoljuk egy szilárd szín választását.

A legjobb Samsung Galaxy tokok teljes körű áttekintése során más típusú tokokat is megvásárolunk, beleértve a bőrbetéteket, a vízálló opciókat, és még többet …

Huawei telefontok

Az Huawei 2018 őszén megszüntette az P20 Lite-t, és az általunk korábban ajánlott tokot egy része már megszűnt. A vízálló LifeProof Frē az egyetlen, amely az iPhone SE-hez és az azonos méretű Huawei P20 és Huawei P20 verziójához tartozik . Még ha nem is érdekel a vízszigetelés, a LifeProof még mindig egyszerű, vékony és elég vonzó ahhoz, hogy megvédje a telefont anélkül, hogy túlságosan nehézkes lenne.

Ha másfajta tokot keres, akkor az Huawei rokok kiválogatásai az P30 Lite és P Smart verzióira is elérhetők, bár nem mindegyiküket teszteltük magunknak, hogy biztosan megfeleljenek az ígérteknek. Ezek közé tartozik a Prong PWR telefontok , levehető akkumulátorral, amelyet az iPhone 6 / 6s készülékekhez is ajánlunk ; a Silk Wallet Slayer , a pénztárca tok az iPhone XR, XS és XS Max számára ; és a tartozékbarát QuadLock tok.

Miért fontos a telefontok

Manapság sajnos nem csak a telefonok ára magas, hanem a csere és szerviz alkatrészek is szinte elérhetetlenül drágák. Egy egyszerű kijelzőcsere, gyakran aegy új telefon árával vetekszik, ezért egyszerűbb megelőzni a bajt, mint utólag megjavítani a mobilunkat. Ahhoz, hogy tökéletes védelmet nyújtsunk a megvásárolt készülékünknek, szinte elengedhetetlen egy prémium vagy akár ütésálló telefontok vásárlása. Szerencsére a választék egyre nagyobb és már különleges védőtokot is találhatunk egyedi kivitelezésben. Érdemes körülnézni a legújabb szilikon telefontokok között, mert már szinte láthatatlan védelmet képesek nyújtani pár ezer forintért.