Menu Close

Az új 2021-es Apple iPhone 12 esemény

Az esemény az egyik legérdekesebbek közé tartozott, mivel az új iPhone 12 szériát mutatták be, ami végre ismét szögletes formát kapott, ezzel hatalmas felhasználói bázist szerezve magának. Érdmees megnézni utólag is az eseményt, mivel mindenképpen történelmi pillanatnak mondható.

Hogyan nézhetjük az Apple bemutatóját online?

Az eseményt itt nézheti meg a hivatalos Apple oldalon, az oldal tetején található beágyazott videó segítségével. Alternatív megoldásként megnézheti az Apple TV-n, az Apple Events alkalmazáson keresztül az App Store-ból az Apple TV-hez, vagy streamelhet iOS-eszközéről az AirPlay-n keresztül.

A show sztárja természetesen az iPhone 12 volt

Az Apple következő telefonjának valójában négy különböző kézibeszélőből kell állnia, mindegyik új, négyzet alakú élekkel és az 5G támogatásával. A vállalat számos más terméket is bemutathat , beleértve a fülön kívüli AirPod-kat , az olcsóbb HomePod -ot és az AirTag-okat.

Prémium ütésálló iPhone 12 tokok és tartozékok

Ahogy az várha volt, ismét bemutatásra kerülnek a megújult kiegészítők. Az előrejelzések szerint az eddiginél is borsosabb áron. Az Apple már nem fog a dobozba töltőfejet csomagolni, a környezettudatosság jegyében, hiszen mindenkinek van otthon egy jól bevált töltője már. Ez a lépés egyedi és reméljük nem indít el sorozatot a többi gyártó körében. A készülékekhez való legjobb iPhone 12 tokok bemutatása, is az eseménnyel egy időben lesz, ezért a Phonebox.hu is és elküldte nekünk a prémium ütésálló telefontokjait. Az egyik legnagyobb hazai gyártó a gyári iPhone 12 tokokkal egy időben leplezi le új modelljeit, mi azonban előzetes betekintést nyerhettünk a kulisszák mögé. Szerencsére idén sem kell csalódnunk bennük, mivel tökéletes illeszkedésre és megfelelő törésálló védelemre számíthatunk. A fokozott védelem amit az új iPhone 12 tok nyújt fontos, hiszen a készülék elhagyja a megszokott lekerekítést a széleken és szögletesebb készülékházzal hódít.

Mind az Apple-től, mind a Phonebox-tól számíthatunk prémium minőségű ütésálló hátlapokra, elegáns gyári bőrtokokra. Azok, akik jobban féltik a telefonjukat is megtalálják a kínálatban a legjobb védelmet egy iPhone 12 tokok, vagy kinyitható mágneses védőtok személyében.

Az iPhone 12 széria

Az iPhone éves frissítése a technika egyik legnagyobb eseménye. Az Apple már sokadszorra módosította a bemutató dátumát, de reméljük mostmár ez lesz a végleges. Ez az a telefon, amelyre sokan vágynak, trendeket határoz meg, és az a telefon, amelyre mindenki más jobban vágyik. Nyilván még több iPhone 12 modellt is kaphatunk ebben az évben, és mindegyikük rendelkezik 5G-vel. A jelentések szerint ők is új dizájnnal érkeznek. Egyes leképezések a négyzetes széleket jobban mutatják, mint az iPhone 4 vagy 5, összehasonlítva az iPhone 6 óta megszokott lekerekített élekkel.

Eddig a legfrissebb pletykák egy 5,4 hüvelykes, egy 6,1 hüvelykes és egy 6,7 hüvelykes modellre utalnak (a jelenlegi 5,8 hüvelykes, 6,1 hüvelykes és 6,5 hüvelykes modellek helyett). A 6,1 hüvelykes kézibeszélőnek két változata lehet – az egyik egy szabványos iPhone 12, a másik az iPhone 12 Pro. Az 5,4 hüvelykes modell az iPhone 12 Mini

AirPods Studio

AirPods Studio: Pletykák, szivárgások és minden, amit eddig tudtunk
Van egy kis bizonyíték, amely arra utal, hogy az Apple egy csúcskategóriás, vezeték nélküli fülhallgatót fejleszt ki , amelyek hamarosan megjelennek.

A fülön kívüli fejhallgató nem lesz Beats fejhallgató . Ehelyett Apple márkájúak lesznek, és nevezhetik őket AirPods X vagy AirPods Studio néven. Kiszivárgott iOS 14-kód , ismert Apple-figyelők jelentései, sőt egy Target-lista is felsorolja, hogy ezek a fejhallgatók valódiak és hamarosan elérhetők lesznek. Legutóbb az Apple állítólag valamennyi üzletét arra utasította, hogy állítsa le a harmadik féltől származó fejhallgatót. Talán ez még egy jele annak, hogy az Apple az AirPods kínálat bővítését tervezi.

HomePod 2

HomePod 2: Pletykák, szivárgások és minden, amit eddig tudtunk
Egy kisebb, olcsóbb HomePod hangszóró várhatóan 2020 második negyedévére érkezik meg. Úgy hírlik, hogy hasonlít a meglévő HomePod-ra, de mini lesz, vagy körülbelül a fele akkora. A HomePod fantasztikusan hangzik, de gyakori kritika az, hogy a Siri bevezetése hagy némi kívánnivalót maga után, és sokkal drágább, mint a verseny. Az Apple-nek minden bizonnyal egy második generációs HomePod-ot kell gyártania, hogy versenyezzen riválisaival, és úgy tűnik, hogy végre itt lehet az idő.

Az Amazon Echo és a Google Home eszközök értékesítése azt mutatja, hogy még mindig hatalmas piac van az intelligens hangszórók számára. A Strategy Analytics adatai szerint az Apple 2019-ben az intelligens hangszórók piacának 4,7% -át foglalta el, mintegy 2,6 millió darabot szállítva karácsony előtt. Ezzel szemben az Amazon körülbelül 26% -kal rendelkezik.

AirTags

AirTags: A pletykák kiszivárognak, és minden, amit eddig tudtunk
Az Apple állítólag új termékeken dolgozik a rivális Tile , egy népszerű hardverkövető eszközön, amely az elemekhez kapcsolódik annak érdekében, hogy Bluetooth-on vagy tömegközvetítésen keresztül megtalálja őket. Hasonlóképpen, az Apple nyomkövetői, akiket úgy gondolnak, hogy AirTag-oknak hívnak, lehetővé teszik a felhasználók számára az elveszett vagy ellopott elemek felkutatását. Ezen eszközök létezéséről a média és a kiszivárogtatók tavaly óta széles körben beszámoltak. Várhatóan úgy néznek ki, mint egy kör alakú lemez, és az Apple ultraszéles sávú technológiájával kell rendelkezniük .

Valószínűleg a szokásos iOS Find My alkalmazást, a tömeges beszerzéssel együtt fogják használni, hogy pontosan megtalálják eszközeit, akár egy szobában is.