Menu Close

Erre számíthatunk a mai Apple iPhone 12 eseményen

Az Apple eseményére ma, 2020. október 13-án, kedden kerül sor, helyi idő szerint Cupertino órakor 10 órakor. Közép-Európa: CEST 19:00

Hogyan nézhetjük az Apple bemutatóját online?

Az eseményt itt nézheti meg a hivatalos Apple oldalon, az oldal tetején található beágyazott videó segítségével. Alternatív megoldásként megnézheti az Apple TV-n, az Apple Events alkalmazáson keresztül az App Store-ból az Apple TV-hez, vagy streamelhet iOS-eszközéről az AirPlay-n keresztül.

A show sztárja természetesen az iPhone 12 lesz

Az Apple következő telefonjának valójában négy különböző kézibeszélőből kell állnia, mindegyik új, négyzet alakú élekkel és az 5G támogatásával. A vállalat számos más terméket is bemutathat , beleértve a fülön kívüli AirPod-kat , az olcsóbb HomePod -ot és az AirTag-okat.

Új iPhone 12 tokok és tartozékok

Ahogy az várha volt, ismét bemutatásra kerülnek a megújult kiegészítők. Az előrejelzések szerint az eddiginél is borsosabb áron. Az Apple már nem fog a dobozba töltőfejet csomagolni, a környezettudatosság jegyében, hiszen mindenkinek van otthon egy jól bevált töltője már. Ez a lépés egyedi és reméljük nem indít el sorozatot a többi gyártó körében. A készülékekhez való legjobb iPhone 12 tokok bemutatása, is az eseménnyel egy időben lesz, ezért a Phonebox.hu is és elküldte nekünk a prémium ütésálló telefontokjait. Az egyik legnagyobb hazai gyártó a gyári iPhone 12 tokokkal egy időben leplezi le új modelljeit, mi azonban előzetes betekintést nyerhettünk a kulisszák mögé. Szerencsére idén sem kell csalódnunk bennük, mivel tökéletes illeszkedésre és megfelelő törésálló védelemre számíthatunk. A fokozott védelem amit az új iPhone 12 tok nyújt fontos, hiszen a készülék elhagyja a megszokott lekerekítést a széleken és szögletesebb készülékházzal hódít.

Mind az Apple-től, mind a Phonebox-tól számíthatunk prémium minőségű ütésálló hátlapokra, elegáns gyári bőrtokokra. Azok, akik jobban féltik a telefonjukat is megtalálják a kínálatban a legjobb védelmet egy iPhone 12 tokok, vagy kinyitható mágneses védőtok személyében.

Az iPhone 12 széria

Az iPhone éves frissítése a technika egyik legnagyobb eseménye. Az Apple már sokadszorra módosította a bemutató dátumát, de reméljük mostmár ez lesz a végleges. Ez az a telefon, amelyre sokan vágynak, trendeket határoz meg, és az a telefon, amelyre mindenki más jobban vágyik. Nyilván még több iPhone 12 modellt is kaphatunk ebben az évben, és mindegyikük rendelkezik 5G-vel. A jelentések szerint ők is új dizájnnal érkeznek. Egyes leképezések a négyzetes széleket jobban mutatják, mint az iPhone 4 vagy 5, összehasonlítva az iPhone 6 óta megszokott lekerekített élekkel.

Eddig a legfrissebb pletykák egy 5,4 hüvelykes, egy 6,1 hüvelykes és egy 6,7 hüvelykes modellre utalnak (a jelenlegi 5,8 hüvelykes, 6,1 hüvelykes és 6,5 hüvelykes modellek helyett). A 6,1 hüvelykes kézibeszélőnek két változata lehet – az egyik egy szabványos iPhone 12, a másik az iPhone 12 Pro. Az 5,4 hüvelykes modell az iPhone 12 Mini

AirPods Studio

AirPods Studio: Pletykák, szivárgások és minden, amit eddig tudtunk
Van egy kis bizonyíték, amely arra utal, hogy az Apple egy csúcskategóriás, vezeték nélküli fülhallgatót fejleszt ki , amelyek hamarosan megjelennek.

A fülön kívüli fejhallgató nem lesz Beats fejhallgató . Ehelyett Apple márkájúak lesznek, és nevezhetik őket AirPods X vagy AirPods Studio néven. Kiszivárgott iOS 14-kód , ismert Apple-figyelők jelentései, sőt egy Target-lista is felsorolja, hogy ezek a fejhallgatók valódiak és hamarosan elérhetők lesznek. Legutóbb az Apple állítólag valamennyi üzletét arra utasította, hogy állítsa le a harmadik féltől származó fejhallgatót. Talán ez még egy jele annak, hogy az Apple az AirPods kínálat bővítését tervezi.

HomePod 2

HomePod 2: Pletykák, szivárgások és minden, amit eddig tudtunk
Egy kisebb, olcsóbb HomePod hangszóró várhatóan 2020 második negyedévére érkezik meg. Úgy hírlik, hogy hasonlít a meglévő HomePod-ra, de mini lesz, vagy körülbelül a fele akkora. A HomePod fantasztikusan hangzik, de gyakori kritika az, hogy a Siri bevezetése hagy némi kívánnivalót maga után, és sokkal drágább, mint a verseny. Az Apple-nek minden bizonnyal egy második generációs HomePod-ot kell gyártania, hogy versenyezzen riválisaival, és úgy tűnik, hogy végre itt lehet az idő.

Az Amazon Echo és a Google Home eszközök értékesítése azt mutatja, hogy még mindig hatalmas piac van az intelligens hangszórók számára. A Strategy Analytics adatai szerint az Apple 2019-ben az intelligens hangszórók piacának 4,7% -át foglalta el, mintegy 2,6 millió darabot szállítva karácsony előtt. Ezzel szemben az Amazon körülbelül 26% -kal rendelkezik.

AirTags

AirTags: A pletykák kiszivárognak, és minden, amit eddig tudtunk
Az Apple állítólag új termékeken dolgozik a rivális Tile , egy népszerű hardverkövető eszközön, amely az elemekhez kapcsolódik annak érdekében, hogy Bluetooth-on vagy tömegközvetítésen keresztül megtalálja őket. Hasonlóképpen, az Apple nyomkövetői, akiket úgy gondolnak, hogy AirTag-oknak hívnak, lehetővé teszik a felhasználók számára az elveszett vagy ellopott elemek felkutatását. Ezen eszközök létezéséről a média és a kiszivárogtatók tavaly óta széles körben beszámoltak. Várhatóan úgy néznek ki, mint egy kör alakú lemez, és az Apple ultraszéles sávú technológiájával kell rendelkezniük .

Valószínűleg a szokásos iOS Find My alkalmazást, a tömeges beszerzéssel együtt fogják használni, hogy pontosan megtalálják eszközeit, akár egy szobában is.