Menu Close

Kiszivárogtak a Galaxy Z Flip 5 képek

Nem kell különösebben szorosan követni a Samsung Galaxy Z Flip 5 kiszivárgásait ahhoz, hogy tudjuk, hogy várhatóan július folyamán bejelentésre kerül. Ugyanez vonatkozik arra is, hogy valószínűleg egy nagy, új fedlapos kijelzővel fog rendelkezni, és ez a kijelző az, ami a legutóbbi szivárgásnak köszönhetően már majdnem megerősítést nyert.

Ez a szivárgás több fotót is tartalmaz, amelyeken látszólag Samsung Galaxy Z Flip 5 dummy egységek láthatók. És pont olyan jól néznek ki, mint ahogy azt reméltük.

Nagy képernyő = nagy frissítés

A legújabb szivárgás a SlashLeaks és a Leakspinner nevű forráson keresztül érkezett. Azt mondták, hogy ez a bizonyos szivárogtató jó tapasztalatokkal rendelkezik, így valószínűleg ezt a képgyűjteményt névértéken vehetjük, amíg nem mondanak mást.

Ez a szivárgás számos dummy egységet mutat különböző pózokban, amelyek közül néhányat úgy tűnik, hogy az új borító kijelzőt a lehető legteljesebben mutassa meg. Nyilvánvalóan itt nem funkcionális – a dummy egységek csak ilyenek, dummy eszközök, amelyek nem rendelkeznek belső egységekkel, de bemutatják az általános dizájnt -, de a fehér váz elég ahhoz, hogy pontosan megmutassa, mekkora az a kijelző. Azt is láthatjuk, hogy kissé körbetekeredik a kettős kamera beállítása is.

Más ínyencségek, amelyeket láthatunk, közé tartozik egy belső lyukkamera, valamint néhány meglehetősen kis keret, bár látnunk kell, hogy az összehajtható kijelzőt megvilágítva, hogy biztosak legyünk benne, hogyan fog kinézni használat közben.

Szintén látható egy USB-C port, ami senkit sem lep meg, és minden más úgy tűnik, hogy megegyezik azzal, amit a korábbi Samsung Galaxy Z Flip 5 kiszivárgások alapján várhatunk. Ez persze mind jó hír – ha a többi pletyka is beigazolódik, akkor valóban nagyon boldogok leszünk.

Samsung Galaxy Z Fold 5 bábuk

A pletykák szerint ugyanis a Samsung Galaxy Z Flip 5 a 6,7 hüvelykes, összehajtható kijelző mellett egy 3,4 hüvelykes fedlapos kijelzőt is tartalmaz. Ez kevésbé izgalmas, mert ugyanolyan, mint a Samsung Galaxy Z Flip 4, de nem is ezért vagyunk itt. A frissített fedlapos kijelző önmagában is elég lehet ahhoz, hogy néhány embert rávegyen a régi készülékről való frissítésre.

Várhatóan a Samsung a július 26-i eseményen fogja bejelenteni a Samsung Galaxy Z Flip 5 és a Samsung Galaxy Z Fold 5 készülékeket, ami már nincs is olyan messze. Minden szem a Samsungon lesz, hogy mit mutat be, de ha bármi olyasmi lesz, mint amit itt látunk, akkor nagy dolgokra számíthatunk.

Részletesebb specifikációt itt találhatsz a készülékről: GSMArena