Menu Close

Melyik a legjobb tok az új iPhone XS-re?

Keresi a költségvetési esetet az új iPhone XS-hez? Fontos a kutatás elvégzése. A piac elárasztja a rosszul megtervezett, olcsó árú eseteket. Egy olcsó, de rosszul elkészített eset megvásárlásával veszélyeztetheti a telefont. Ezért döntöttünk úgy, hogy összeállítunk egy hasznos gyűjteményt tippekkel, amelyekkel megtalálhatjuk a legjobb költségvetéses esetet az iPhone Xs számára. Olvassa el, hogy többet tudjon meg arról, hogyan lehet a lehető legjobb vásárlást megtanulni, majd fedezze fel a legjobb választásunkat az iPhone legjobb költségkeretéhez Xs.

új 2018-as iPhone tokok

Tesztelt ütésálló tokok

Tipp # 1: Keressen egy olyan esetet, amelyet teszteltek.

Minden egyes mobiltelefon tokot szigorúan ellenőrizni kell az ütésállóság és a lengéscsillapítás előtt, mielőtt elindulna a piacon. Sajnos nem minden esetben került sor a lépésekre, különösen az alacsony költségű esetekre. Ezért az, hogy feltétlenül szükséges egy olyan esetet keresni, amelyet teszteltek és bizonyítottak, hogy ellenáll minden sokknak, cseppnek és hatásnak, mint a Phonebox Covert 2 Case. A Covert 2 két katonai szabványos csepp tesztet hajtott végre repülő színekkel, így az iPhone Xs felhasználók támaszkodhatnak a tartósságára.

Vezeték nélküli töltés és az iPhone

Tipp # 2: Keressen olyan esetet, amely támogatja a vezeték nélküli töltést.

Ha már használod az iPhone Xs-t, akkor tudod, hogy milyen kényelmes vezeték nélküli töltés lehet. Azonban, ha a telefonja nem támogatja a vezeték nélküli töltést, akkor a kényelmi tényező lecsap. Ügyeljen arra, hogy válasszon olyan ügyviteli pénztárcát, mint például a Covert 2 tok, amely támogatja a vezeték nélküli töltést és megkönnyíti életét.

Tipp # 3: Keressen egy olyan esetet, amely a telefon működését javítja.

Az iPhone Xs új funkciókkal rendelkezik. Keresse meg a telefonos tokot, amely javítja őket. A telefon tokjának Face ID-kompatibilisnek kell lennie. Azt is meg kell tervezni, hogy megfeleljen az iPhone X átalakító új megjelenésének. Végül, a telefonos toknak többet kell tennie, mint megvédeni a telefont: javítania kell a használati élményt.

Ütésálló iPhone XS tokok

Legjobb költségvetés Case az iPhone Xs – A mi Top Pick:

A Phonebox Covert 2 tokja. A Covert 2 Case megfelel és meghaladja az összes fenti kritériumot, és büszke volt arra, hogy tiszteletben tartja a címet a Best Budget Case az iPhone Xs.