Menu Close

Új kiegészítők és tartozékok

Az iPhone XS és az iPhone XS Max már szeptember 21-től rendelkezésre áll, és már rengeteg esetünk van a házon belül, és már úton van. Így kezdje el a tökéletes esetet, amely védi a befektetését – és kompatibilis a vezeték nélküli töltéssel. (Igen, a kerekítés minden esetben kompatibilis a vezeték nélküli töltéssel).

Ha kíváncsi, hogy a régebbi, esetleg diszkontált iPhone X esetek az új iPhone XS-hez illeszkednek-e, a válasz a legtöbb, de néhány nem . Az XS pontosan ugyanazok a méretek, mint az X, de a kamera dudorának van néhány kisebb különbsége, ami kis számú esethez vezethet. Mindaddig, amíg az X-es eset egy apró helyet foglal el a kamera dudor körül – sokan, ha nem a legtöbb, akkor az XS-nek kell lennie.

Új telefontokok

Az XS Max nyilvánvalóan egy teljesen új, 6,5 hüvelykes méretű, ezért meg kell keresni a Max-specifikus modelleket. Az iPhone Plus tokok illeszkedhetnek, de mivel a Max fényképezőgép dudorja vízszintes helyett függőleges, nem elegendőek.

Ha az új iPhone készülékéhez egy robusztus, holster-stílusú bőrbetétet keres, tekintse meg a Ranger iPhone tokot a Waterfield-ből. Egy praktikus külső zseb fogja a fülhallgatót vagy egy kis pénzt. Valami erről az ügyről mondja a városi cowboy-t. Ez férfias és hűvös, de ez biztosan nem olcsó.

Ha szereted a luxus bőrt, nézd meg a Mujjo termékeit. A növényi-cserzett, teljes kiőrlésű bőr egy csodálatos patinának számít. Még a gombok bőrrel vannak borítva, miközben teljesen működőképesek maradnak. A hátsó bőrzseb két vagy három lapot tartalmaz. A puha mikroszálas vonalak a tok belsejébe kerülnek, így nem karcolja meg a telefont

Ha további információra vágysz, akkor a legutóbbi tesztünket itt nézheted meg!